U kunt zich registreren bij de Stichting Herfstcongres. Onder andere uw NAW-gegevens worden dan opgenomen in de administratie. Die gegevens zijn daar veilig en zullen nooit gebruikt worden in strijd met de wettelijke regelingen. Voor nadere informatie over de implementatie van de  Algemene Verordening Gegevensbescherming kunt u vinden in het Privacy Protocol.

Als u geregistreerd bent kunt u zich aanmelden (inloggen) waarna uw gegevens beschikbaar zijn voor het invullen van een inschrijving voor het congres, een opgave als vriend of het bestellen van congresboekjes. Bovendien heeft u dan de mogelijkheid uw gegevens aan te passen als dat nodig is of kunt u de registratie ongedaan maken door een verzoek daartoe te zenden aan de webmaster@herfstcongres.nl

registreren
Herhaal E-mailadres
Herhaal wachtwoord

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verklaart het Herfstcongres dat uw gegevens alleen zullen worden opgenomen in de eigen database voor gebruik tijdens uw bezoek aan de website en communicatie met u met betrekking tot het Herfstcongres en nimmer met derden zullen worden gedeeld.