Kosten
De kosten voor dit congres bedragen € 110 (incl. koffie, thee & lunch). Leden van de NVKToag en van de V&VN AZ krijgen € 10 korting op de congreskosten. Zij betalen dus € 100. Studenten betalen € 55. Ook kunt u intekenen voor een congresboekje met de teksten van de lezingen; dit boekje zal in het voorjaar van 2019 worden uitgebracht. Kosten: € 10 (inclusief verzending). Voor Vrienden van het Herfstcongres is het boekje gratis.

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden of u kunt gebruik maken van het aanmeldstrookje op de folder die u van deze site kunt downloaden. De aanmelding is pas definitief na het overmaken van de congreskosten + evt. kosten voor het congresboekje. Deze kosten kunnen worden overgemaakt op rekening met IBAN: NL49 INGB 0001 6080 77 (BIC van de bank: INGBNL2A) t.n.v. Herfstcongres te Zoetermeer of gelijktijdig met uw aanmelding op de website. Als uiterlijke betaaldatum geldt 15 november 2018. Er geldt een maximum van 350 deelnemers. Toekenning van plaatsen verloopt in volgorde van betaling. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Annuleringsvoorwaarden
Er gelden de volgende regels ten aanzien van mogelijke annulering:
1. Tot 1 week voorafgaande aan de eerste dag van het congres: 10% annuleringskosten
2. In de week voorafgaande aan de eerste dag van het congres: 50% annuleringskosten
3. Vanaf de eerste dag van het congres: 100% annuleringskosten
Mocht bij aanmelding zijn gekozen voor het congresboekje en wenst degene die annuleert dat congresboekje nog steeds te ontvangen, dan vallen de kosten van het congresboekje buiten de berekening van de annuleringskosten.

Spring naar toolbar